Viatge a França

voyage-avignon-af

Cada any oferim als estudiants de l’Alliance Française i d’escoles col·laboradores l’ocasió de realitzar una petita immersió lingüística, amb una sortida de 3 dies (de dissabte a dilluns, a mitjan maig) al sud de França. Consulteu el programa d’enguany !

És una excel·lent ocasió per practicar el francès trobant-se amb escolars de la mateixa edat, jugant i fent activitats i turisme… 100% en llengua francesa. Les trobades amb estudiants francesos de la seva edat són una experiència memorable, molt valorada pels participants any rere any.

En aquest viatge esdevenen protagonistes i es fan més conscients de les seves habilitats comunicatives: també hauran d’anar al mercat, i comprar-hi ells mateixos el pícnic del dia.

Els participants van acompanyats per professors francòfons i especialitzats en cursos júniors (1 professor per cada 10 alumnes), a més dels monitors dels centres que ens acullen.

Més informació: infocursos@afsabadell.org. Si voleu estar al dia de noves edicions del viatge, podeu apuntar-vos a la newsletter i seguir-nos a Facebook.