Nens i joves

L’ACTUALITAT

MATRÍCULA OBERTA PER ALS CURSOS 2017-2018

Consulteu horaris i preus per a nens i joves. Començament: 12 de setembre.

BEQUES PER A JOVES : consulteu aquí la informació disponible actualment.

Per estar al corrent de les novetats, podeu escriure’ns, seguir-nos a Facebook o apuntar-vos a la newsletter.

ELS CURSOS

ELS COMPLEMENTS

Per ser autònom en francès el més aviat possible, proposem per a cada franja d’edat una sèrie de complements per accelerar l’aprenentatge:

Viatge a França : cada any, aprofitem els 3 dies de l’Aplec de la Salut per fer unes colònies al sud de França. Es tracta d’una ocasió per practicar el francès trobant-se amb escolars de la seva edat, comprant al mercat, jugant i fent activitats i turisme.

En anys precedents hem visitat la Camarga, Arles, Agde, Saint-Girons, Anduze…

Trobades amb artistes francòfons : pintors, rondallaires, escriptors, actors… ens visiten i organitzen tallers i trobades, per practicar el francès tot descobrint nous centres d’interès.

Diplomes oficials: el DELF (Diplôme d’Études en Langue Française) certificarà els coneixements del vostre fill a partir dels 12 anys, o partir dels 8 anys amb el DELF Prim. Vàlid arreu del món, sense caducitat, aquest diploma oficial del Ministeri francès d’Educació obrirà moltes portes al vostre fill, sigui per estudiar o per treballar.

Biblioteca i videoteca en francès: reservades als Estudiants i Amics de l’Alliance Française, us hi esperen pel·lícules, videojocs, còmics i novel·les en francès.