TCF Test de Connaissance du Français

logos-tcf-delfdalf-ensemble


Calendari+tarifes 2018

Formulari d’inscripció


El TCF (test de connaissance du français) és un test de nivell oficial del Ministeri francès d’Educació, modular, harmonitzat amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües i vàlid durant 2 anys.

L’Alliance Française Sabadell convoca sessions de TCF en 3 versions: “Tous Publics”, “Québec” i “ANF” (accés a la nacionalitat francesa), aproximadament cada tres-quatre mesos. Per estar-ne sempre al corrent: apunta’t a la newsletter o segueix-nos a Facebook.

L’EXAMEN

COM ÉS? Consulteu (en català) la descripció del TCF , i (en francès) la presentació general amb models d’examen del Ministeri francès, que inclou una “FAQ” (“foire aux questions” o preguntes freqüents) i el manual del candidat.

EL CERTIFICAT

QUINA INFORMACIÓ CONTÉ? El TCF, en ser un test i no un diploma com el DELF-DALF, no es pot aprovar ni suspendre: obtens un certificat que ‘radiografia’ el teu nivell, sigui quin sigui. Trobareu aquí exemples de certificats (“attestations”) reals. Corresponen a candidats TCF Tous Publics i TCF Québec, amb inscripció total (totes les proves) o parcial (només alguns mòduls).

LA INSCRIPCIÓ

COM I QUAN? Consulteu el calendari i tarifes en vigor a la part superior d’aquesta pàgina.

Descarregueu aquí el formulari d’inscripció, i seguiu les instruccions que hi consten per a la inscripció en persona (amb efectiu o targeta) o a distància (amb transferència bancària).

ELS RESULTATS

QUAN ARRIBEN? Els certificats estan disponibles un mes després de les proves. Es comunica per e-mail l’arribada. Per recollir-los és necessari el DNI, o s’hi pot autoritzar altra persona amb aquesta fitxa.

.

Vols estar informat de les properes sessions d’exàmens i altres activitats de l’Alliance Française Sabadell? Pots apuntar-te a la newsletter o seguir-nos a Facebook.